Mobilní dům o velikosti 12×4,2 metrů

Zajímáte se již o konkrétní podobu mobilních domů? Chtěli byste vidět půdorys a znát veškeré parametry? Zvažujete koupi podobného typu? V tom případě se můžete podívat na konkrétní podobu tohoto obydlí o velikosti 12×4,2 metrů https://www.lavarohouse.cz.

ložnice

  • Obydlí se rozděluje na části. Najdete zde krásnou ložnici a dokonce také malebný dětský pokoj. Velikost vystačí i na další pokoje jako je obývací pokoj s kuchyní a také samozřejmě sociální zázemí, tedy koupelnu se záchodem.

Půdorys domu vám může prozradit, jak je celý objekt řešený. Přímý vstup je do chodbičky, která navazuje na část obývacího pokoje s krásným a útulným zákoutím kuchyňské linky. Kuchyně je zde zvolena velice vkusně a nijak nezasahuje do prostoru obývacího pokoje, takže si pohodlně můžete sedět na rohové sedačce a dívat se na televizi, aniž byste byli něčím rušeni.

Zákoutí kuchyně je velice malebné, avšak prostorem připomíná velice moderní domácnost. Všechno je nové, čisté a opravdu vkusně zařízené a to moderními spotřebiči. Chodbou od hlavního vchodu se dá dostat také do koupelny, kde se nachází umyvadlo, sprchový kout a wc a také do ložnice, přes kterou se dostanete do zadního menšího pokojíčku. Ten je řešený jako dětský, protože děti nepotřebují velké prostory, bohatě jim postačí něco malého, ale hlavně jde o to, že budou mít soukromí. V ložnici najdete velkou manželskou postel a třeba si zde můžete uložit skříň.

  • Celý objekt se nezdá velký, ale i přesto zde najdete vlastně vše, co potřebujete. Čtyřicet metrů čtverečních je plně dostačujících pro rodinu s jedním dítětem nebo i pro samostatné dvě osoby.

dětský pokokj

Malá obydlí jsou hezká a útulná

Když si člověk uvědomí, že k bydlení nepotřebuje palác, ale že mu postačí maličký domeček, pak je právě mobilní dům tou správnou volbou, protože vám jej postavíme, přivezeme a ustavíme až na parcele. Všechno je nové, krásné a čisté a máte hned luxusní bydlení. Hlavní prioritou lidí, kteří volí tuto volbou je, že mají vlastní bydlení. Bydlí si ve vlastním domě, někde na parcele, ve městě nebo na vesnici a jsou spokojení, že mají své vlastní zázemí a svou vlastní domácnost. To je to, co lidé v dnešní době také hodně preferují.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup